Арнолд Шварценегер може и да има трудно за произнасяне име, но това не го спря да постигне абсолютно всичко, което поиска. От легендарен шампион в бодибилдинга, до актьор и губернатор на Калифорния.

Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена и как актьорът поздрави извънбрачния си син за рождения му ден

Признанието на Шварценегер пред извънбрачния му син

Толкова много си приличат

Понякога си мислим, че и космонавт да беше искал да стане - пак щеше да го постигне. По стъпките на Шварценегер върви и синът му Джоузеф Баена. Физиката на 24-годишния Баена не е като на Арнолд от най-добрите му години, но много напомня на него.

Освен това зад гърба си вече има няколко участия във филми, а в момента дори участва в снимките на Lava. Баена обяви това с публикация в профила си в Instagram, където публикува своя снимка, на която е гол до кръста и в джунглата. 

Под снимката провокира последователите си да познаят какво ли прави той в сцената от филма. И някои, разбира се, не се сдържаха и предположиха, че ще се бие с хищника, правейки препратка към ролята на баща му в "Хищникът" (1987 г.)

Към момента няма информация относно сюжета на Lava, но според People снимките се провеждат в Хонолулу, Хавай. Освен актьорската професия Джоузеф Баена по-рано тази година обяви, че е започнал и да развива активно кариера като брокер на недвижими имоти.

Джоузеф е извънбрачният син на Арнолд от аферата му с Милдред Баена, като има още четири деца от Мария Шрайвър, с която се разведоха в последствие.