Никога не сме се и опитвали да крием, че Джоди Комър ни е голяма слабост и следим с интерес всичко ново, в което се забърква.

Джоди Комър, Kitbag и ще участва ли във филма на Ридли Скот за Наполеон

Коя ще бъде любимата на Наполеон

Ридли Скот е харесал Джоди Комър за ролята на Жозефин

Все още не знаем дали ще участва в Kitbag - филмът на Ридли Скот за Наполеон, но определено се надяваме това да се случи. Сега обаче ще се върнем към един сериал от 2017 г. с участието на актрисата, който ще има своята премиера по Epic Drama.

Става дума за "Бялата принцеса", в който виждаме Комър в ролята на принцеса Елизабет Йоркска, която в името на мира се е омъжила за крал Хенри VII.

Снимка 530802

Източник: Epic Drama

Проблемът е, че личните и политическите им различия са толкова големи, че опасността да се стигне до разрив в кралството е напълно реална. На Елизабет ѝ се налага да сключи този брак, защото семейството ѝ, които са били поддръжници на предишния крал, е в опасност и само така може да ги спаси.

Но неприятностите едва сега започват, защото се наддигат слухове, че изчезналият брат на Елизабет - Ричард, е жив и готви преврат. Това я вкарва в опасна игра, от която много изходи няма.

Аманда Хейл, "Бялата кралица", Epic Drama и безмилостният свят на сериала

Безмилостният свят на "Бялата кралица"

Аманда Хейл за ролята си в сериала, за предизвикателствата и за особеностите на героинята ѝ

"Бялата принцеса" е вторият от трилогията минисериали, започнали с "Бялата кралица". Освен Джоди Комър, в ролите ще видим Ребека Бенсън, Винсент Реган и Мишел Феърли.

Премиерата на "Бялата принцеса" е на 26 май по Epic Drama