Интернет вече гъмжи от твърдения, предположения и изтекли данни по отношение на смарт пръстена, който Samsung подготвя.

Samsung Galaxy Ring и ще видим ли смарт пръстен от корейската компания

Ще видим ли Galaxy Ring

Логичен ход от Samsung

Според технологичния анализатор Ice Universe, чийто прогнози за предстоящи джаджи често се оказват верни, корейският производител ще обяви Galaxy Ring още през януари 2024 г., заедно със следващите модели Galaxy S.

По думите му пръстенът ще е наистина "звезден продукт", което ни кара да вярваме, че Samsung e успяла да вмести в малкото устройство истински атрактивни функции и екстри.

Снимка 633347

Източник: Oura

Твърдението на Ice Universe за представяне през януари съответства на предходни слухове, че производството на пръстена е започнало през август.

Въз основа на заявления за търговски марки и патенти е вероятно Samsung Galaxy Ring да включва следене на сърдечен ритъм, електрокардиограма (ЕКГ) и възможности за проследяване на съня.

Снимка 633348

Източник: Oura

Пръстенът вероятно ще има и сензори за следене на стъпки, измерване на кислород в кръвта и други екстри, типични за този вид устройства.

Garmin Venu 3, Venu 3S всичко за новите смарт часовници

Garmin Venu 3 и 3S - по-скъпи, но с причина

Със значителни подобрения

Всеобщото очакване е, че Galaxy Ring може да се превърне в най-популярният интелигентен пръстен досега и основен съперник на пръстените Оura, които до момента доминират тази продуктова ниша.