Huawei печели все повече симпатии и фенове не само заради страхотните технологии, които предлага на потребителите си, но и заради отказа си да сведе глава пред тежките търговски рестрикции, наложени от САЩ.

Google, Huawei Mate 30, Mate 30 Pro и съдбата на телефоните при липсата на Google приложения

Huawei отвръща на удара

Каква ще е съдбата на Huawei Mate 30 серията без Google

Тази година компанията пусна едни от най-атрактивните смартфони на пазара, както и пионерски сгъваем телефон, който би трябвало да влезе в продажба през идния ноември.

За изненада на всички, вчера в Twitter се появи пост, който съобщава, че на 17 октомври ще станем свидетели на още един телефон, който ще разполага с революционен, невиждан до момента екран.

Снимка 447176

Източник: Twitter / Jeanbsu

Става въпрос за смартфон, изцяло лишен от рамки, с екран, който няма никакви дупки, бутони и изпълва изцяло лицето на джаджата.

Няколко компании вече разполагат с подобни патенти, но все още няма такъв продукт на пазара.

Xiaomi Mi Mix Alpha - първият телефон, направен от екран

Xiaomi Mi Mix Alpha - невиждан смартфон, направен от… екран

Прототипът моментално печели симпатиите ни

В поста се съобщава, че селфи камерата и сензорът за пръстов отпечатък ще са вградени в самия екран, а слушалката най-вероятно ще бъде заместена със звук, идващ директно от екрана.

Сигурни сме, че липсата на Google приложения в подобен продукт ще бъде преглътната от много потребители, за които иновативните технологии са по-важни и интересни от няколкото отсъстващи приложения.