Слушалките Powerbeats Pro, които видяхме по-рано тази година, са първите, в чието създаване инженерите на Apple взеха активно участие, след като технологичният гигант закупи Beats by Dre преди време.

Powerbeats Pro, Beats by Dre и какви са новите им безжични слушалки

Powerbeats Pro извеждат тренировката на ново ниво

Защото музиката и комфортът по време на тренировка са важни

Вторият такъв продукт, в който Apple има главно участие от самото му зачеване, са новите Beats Solo Pro, които притежават всичко необходимо, за да се превърнат в едни от най-популярните слушалки в този клас.

Лъскавите и подобни на играчка Solo 3 вече са в историята, а Beats Solo Pro ги заместват с изцяло нов подход към дизайна.

Снимка 449748

Източник: Beats by Dre

Пластмасовите детайли вече са с приятен матов оттенък, към който добре се вписват алуминиеви детайли.

Както можем да видим от снимките, Solo Pro са без кабел, но пък имат Lightening порт, в който можем да включим кабела на Apple, струващ 35 долара, който в другия си край завършва с 3.5 милиметров жак.

Снимка 449746

Източник: Beats by Dre

По тях няма копчета и слайдери, тъй като се включват и изключват автоматично при разгъване и сгъване.

Слушалките са и с нов чип - същият H1 чип, който видяхме и в последните AirPods. Чипът позволява супер бързо свързване с iPhone и iPad, но и Android потребителите не би трябвало да имат затруднения при свързване със смартфон или таблет.

Beats Solo Pro се интегрират със Siri и могат да се свързват в тандем с други Solo Pro или AirPods, така че лесно да споделяме музиката си с приятели.

Снимка 449745

Източник: Beats by Dre

Една от най-важните новости обаче е наличието на шумоизолиращ софтуер, който обаче сериозно натоварва батерията на слушалките.

С изключен софтуер за блокиране на шума слушалките издържат на до 40 часа музика, което е напълно достатъчно за подобен продукт, но в случай, че софтуерът е включен, батерията издържа едва 22 часа.

Снимка 449747

Източник: Beats by Dre

Слушалките са налични в общо шест доста свежи цветове, а цената им е напълно в рамките на нормалното за Beats by Dre - 300 долара.