AirPods се установиха като едни от най-предпочитаните и съответно разпознаваеми слушалки, най-вече заради символичния им статут на скъпа и ексклузивна джаджа. 

Apple AirPods Pro 2 и какви са новите екстри в безжичните слушалки

Какво е новото в новите AirPods Pro 2

Кутийката също е променена

На пазара има множество алтернативни модели, които струват доста по-малко от AirPods и същевременно притежават някои екстри, които слушалките на Аpple не предлагат. 

Може би обаче най-накрая ще дойде време и Apple да пусне истински достъпни AirPods, които ще се продават на цена между от 99 долара, съобщава анализаторът Минг-Чи Куо в Twitter. 

Снимка 532973

Източник: iStock

Според Куо Apple планира “базов” модел, който ще се позиционира по-ниско от регулярните AirPods, което означава, че може би екстрите в него ще станат още по-малко. 

Този продукт обаче едва ли ще се появи преди втората половина на 2024 г., казва Куо, като отново ни напомня, че Apple е много заета с разработката на AR/VR очилата, които очакваме да видим през тази година. 

Снимка 413504

Източник: Apple

Дотогава ще трябва да се примирим с настоящите модели АirPods, най-евтиният от които струва 129 долара и дори не разполага с активно шумопотискане. 

Apple и патентът за комуникационно устройството, което би заменило AirPods

С какво ще замени Apple култовите AirPods

Доста повече от слушалки

В същия времеви диапазон Куо казва да очакваме Apple да пусне и следващото поколение премиум слушалки AirPods Max, които не са били обновявани от излизането си през 2020 г.