Това с ревността в една връзка винаги е стояло на дневен ред. А и тя - ревността, я има. Колкото и да не им се иска на партньорите да я показват. 

Макар че има такива, които са толкова ревниви, че и да искат, няма как да скрият раздиращото ги състояние. 

Но някои жени и мъже устояват външно и не демонстрират чувства пред околните, особено ревност. Но това не остава скрито. Те често са отмъстителни. И жестоки понякога.

Риби

Рибите са романтични, търсят любов като в приказките и ако принцът им се заплесне по някоя придворна дама, това направо ги убива отвътре. Затова и те са постоянно нащрек. Неспокойни са.

Водолей

Тя има много освободено мислене, за нея граници не съществуват. Камо ли "окови". Тя самата не обича да се съобразява и да й се държи сметка, затова рядко го прави с другите. Пък и едва ли ще задържите вниманието й толкова дълго, че да се стига изобщо да ревност.

Козирог

Тя да ревнува? Тази невероятна, неповторима и незаменима особа? По-скоро ти си този, който трябва да ревнуваш. Не си мисли, обаче, че ако я направиш на глупачка пред хората, ще ти се размине.

Снимка 270103

Стрелец

Тези момичета са прекалено милосърдни, за да допуснат, че мъжът, когото обичат, би им изневерил (освен, ако вече не са се опарили). Но в момента, в който се почувстват пренебрегнати, веднага ще се нацупят.

Скорпион

По природа тези жени ненавиждат до мозъка на костите си бившите ви приятелки. А камо ли потенциалните ви такива? Нейното си е нейно и никой няма право дори да си помисля за него. Ние поне ви съветваме никога да не давате повод за ревност на жена Скорпион. Страшно е!

Везни

Дори и да ревнува, тя няма да ви го каже. Ще се опита веднага да си втълпи, че вие сте човешко същество и съответно имате право да общувате с всякакви хора. Но все пак! Да си знаете, че вътрешно хич не й е комфортно. А може и да си измисли повод да ви накаже. Злопаметна е и рано или късно ще ви накаже.

Дева

Интересното при Девата е, че тя не ревнува до момента, когато й се даде първия повод. Оттам насетне, ще ви държи сметка за всяка стъпка. Бъдете предпазливи. Тя освен горда е и отмъстителна! И много паметлива - дори след година, на същата дата, ще ви припомни как, с кого и защо сте й изневерили.

Лъв

Ако се влюби, жената Лъв обича с цялата си страст и душа. Затова си е и доста ревнивичка (макар често да не го признава). И като прибавим факта, че да пренебрегнеш тази зодия си е направо игра с огъня, ситуацията става взривоопасна.

Снимка 270104

Рак

Жените от тази зодия, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот!

Близнаци

Макар че Близнаците изглеждат ревнивки, тук работата е друга. Те по-скоро държат да знаят истината. Ако отношенията ви по принцип са искрени, няма да имате проблем с нейната ревност. Но, ако често криете и лъжете, то със сигурност ще ви попарват с кофти въпросчета и напрегнати сцени, обикновено свързани с кинти.

Телец

Ако някога ви се случи флирт или забежка, за нищо на света не казвайте на половинката си, ако е Телец. Първо ще смаже вас. А после ще смаже и нахалницата, осмелила се да ви доближи. Макар интелигентни и ерудирани, тези жени са адски ревниви.

Овен

Момчета, дори приятелски разговор с друга жена може да стане причина вашата да ви зареже. Дамите, зодия Овен, в никакъв случай не биха преглътнали факта, че сте отделили внимание на друга. Супер ревниви са, но и неумолими, ако сгафите. Най-предпазливи трябва да сте именно с тези жени.