Сексът днес е толкова рутинен и забързан май, като времето, в което живеем. Идват празници и това е много добър повод за обновяване на половия живот.

Казват, че промяната предразполага към експерименти. Нищо не пречи да опитаме. Първо трябва да сменим обстановката, ако не партньора. 

Коледа е семеен празник, но не е казано, че трябва да го прекараме точно в нашия дом. Събиране с близките хора може да се осъществи и в друга къща, както и в някое курортно селище.

Представете си богата трапеза с традиционни гозби, греяна ракия, червено вино, все познати лици, камина, а след това легла с китеници... И безброй сексуални фантазии.

Друг вариант е да изненадате партньора си с романтична музика, малко подаръче, вана на свещи или поне вечеря на свещи, което ще ви накара да се отпуснете и пренесете в света на романтиката.

А що се отнася до проучванията на учените, те твърдят, че точно в 16 часа нивата на сексуалните хормони в двата пола се изравнява и те започват да се желаят еднакво силно.

Така че това с експериментите в леглото или извън него може да се случи и преди празничната вечеря. Опс, еротичното бельо е още едно предложение за предразполагане към секс. Препоръчително е да е празнично, а дори не е задължително да го сваляте по време на акта.

И още нещо: ако имате смелост да смените партньора - направете го! Често хората, с които ни е най-чувствено в секса и ни "подаряват" оргазъм след оргазъм, не са нашите половинки.