Той ми изневери, защото не ме бива в секса нещо. Това е разсъждение на доста жени, но дали е така? Ето някои предположения за кръшкането на мъжете, но и за грешките, които правят жените.

1. Те се дразнят, когато жените се държат така, все едно са безразлични към секса

Докато жената мисли дали той е забелязал целулита по бедрата й, той иска да знае дали й доставя удоволствие! Невероятно, но факт е, че повечето мъже изпитват отговорност, а именно дали партньорката им ще изпита оргазъм. Така че е супер тъпо, когато жената не издава звук по време на полов акт, сякаш казва: „Ей, виж, аз не чувствам нищо, ти нямаш власт над мен!“ Запомни - леглото е последното място, където жената трябва да се прави на желязна мадама!

2. Пенисът не е единствен!

По време на любовната игра жената се съсредоточава само и единствено върху пениса. Няма лошо, там са най-горещите точки, но има още много такива по мъжкото тяло. И ако ги пропусне жената, изглежда сякаш бърза всичко да приключи по-бързо. Вратът, меката част на ушите, коремът са страхотни ерогенни зони.

3. Мъжете мразят да ги действат!

Добре де, има малко садо-мазо изключения. Но като цяло мъжете не обичат команди. Обърни се сега насам! Сега по-бързо! Сега аз съм отгоре! Хайде, свършвай вече! На първо място това отношение създава впечатление, че жената не се доверява на уменията на мъжа. Което е адски обидно! И на второ място, постоянните инструкции автоматично създават желание за противопоставяне. Има риск двойката да попадне в постоянен спор – и в леглото, и в живота. И не на последно място жената показва, че не й е гот в секса с него, което е гадничко.

4. Мъжете се ядосват, когато жената не харесва тялото си

Липсата на увереност е кофти усещане. На всичкото отгоре, ако се срамува от тялото си жената, си вкарва абсолютен автогол. Помисли, как се чувства той, когато побързаш да изгасиш осветлението или не искаш да свалиш всичките си дрехи? „Щом е толкова ужасна, какво по дяволите правя тук!“ Истината е, че той ще обърне внимание на недостатъците ти, ако му ги посочиш. Добре, че има жени, на които Господ не им е дал кой знае колко, но знаят какво е секс. Или както казваше един приятел: "Грозните всеки път го правят като за последно!"

5. Мъжете не обичат, когато жената прави секс срещу услуга

Ако „награждавате“ със секс мъжа си за доброто му поведение, той ще почне да се държи като бизнесмен в леглото. Току-виж ви увеличил и „таксата за обслужване“. Или, ако до вчера му е било достатъчно само да му пуснете в замяна на това, че е измил чиниите, нищо чудно утре да иска и допълнителни екстри, ако го накарате да почисти къщата. Другото кофти нещо е, че, ако той приеме секса като награда, ще приеме и липсата му като наказание. Изобщо интимните ласки не са обект на пазарлъци и жените трябва да спрат да ги превръщат в такива!