Обширно изследване на фирмата за презервативи "Дюрекс" установи, че лондончани достигат по-често до оргазъм, в сравнение със средната норма за страната, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

Според събраните данни 71 процента от жителите на Лондон получават висшата наслада поне веднъж седмично. В същото време средностатистическият процент за жителите на Великобритания е 62 на сто.

Констатирани били доста големи разлики между мъжете и жените в национален мащаб. При мачовците били наблюдавани 3,5 оргазма седмично, докато при дамите 2,1.

Петдесет и осем процента от женените двойки достигали до оргазъм поне веднъж седмично, докато при незадомените процентът се оказал 57 на сто. Най-удовлетворяващ секс имали двойките, живеещи на семейни начала, като в 88 на сто от случаите достигали до оргазъм поне веднъж седмично.

Но не всичко било цветя и рози в Лондон. В столицата се разигравали най-много симулирани дамски оргазми 17 на сто от лондончанките доверили, че преиграват насладата поне веднъж седмично при средна норма за страната от 10 процента.