Според изследване на френски сексолози, в което анкетирали 5 хиляди обвързани и необвързани двойки, се изтъкват няколко условия за перфектен секс. Макар всеки от нас да е съгласен с факта, че креватните истории не се случват по график, който зависи от условия и правила, нека да видим заключението на специалистите:

1. Повече любовна игра

Оказва се, че прелюдията към същинския секс е по вкуса и на мъже, и на жени. Дали става въпрос за повече милувки и целувки на определени места, не се изтъква. Както и не е конкретизирано дали гледането на филми за възрастни по това време не е част от любовната игра.

2. Секси бельо

Повече от 60% от мъжете силно се възбуждат при вида на еротични дантели, прашки, чорапи, жартиери... Тук жените са малко ощетени...

3. Алкохол

Опиянението от някоя и друга чаша питие било за предпочитане преди секс. Алкохолът свалял задръжките в партньорите, провокирал ги да развихрят фантазията си и без ограничения да се отдадат на насладата от интимното общуване.

4. Музика

Това условие наистина успя да ни учуди. Но явно малко музикален съпровод засилва усещанията. Никой не може да отрече, че двама души обикновено имат песни, които са си техни. На всеки се е случвало, след като е прекратил дадена връзка, с носталгия да се върне към нея, слушайки конкретна мелодия. Разбира се, някои си признават, че е така, но други - не.

5. Нови изживявания

Винаги е интересно, когато се експериментира нещо ново в леглото - различна поза, различно място, анален секс... 

6. Орална любов

Не си и помислихме, че може да липсват в изброените условия за перфектен секс. Има двойки, които определено не са фенове на подобни креватни изпълнения, но те момагат, твърдят сексолозите за разкрепостяването на една връзка и за пълноценно удоволствие от нея.