Мелани Грифит разказа за причината за разпадането на браковете й с Антонио Бандерас и Дон Джонсън.

59-годишната актриса каза в интервю за Porter, че се гордее, че е отгледала 3 деца - Александър Бауър (31), Дакота Джонсън (24) и Стела Бандерас (20).

Въпреки битката й със зависимости, тя е сигурна, че всеки път е била напълно отдадена и всеотдайна майка, която не се е "въргаляла пияна", а е гледала децата си.

Актрисата прекарва известно време в клиника след раждането на сина й Александър. След лечението тя се събира с бившия си съпруг Дон Джонсън, напомня dir.bg. Двамата се женят през 1976 г., когато Мелани е само на 18, и сключват повторен брак през 1989 г.

"В минутата, в която го срещнах, си паднах по него като обезумяла тийнейджърка. Веднага се влюбих... Дон всъщност ме чакаше след рехабилитацията. Събрахме се. Беше най-естествената, перфектна любов. После просто спря да функционира. Мисля, че е трудно, когато и мъжът и жената са публични личности, освен ако някой не се откаже от работата си."

Снимка 218330

Източник: GettyImages

Мелани, Дакота и Дон

Звездата се омъжва за Антонио Бандерас през 1996 г. Бракът им продължава 17 години.

"Мисля, че една от причините за разпадането на брака ни е, че бях в застой. Никой друг не е виновен. Просто се отпуснах и няма да позволя да ми се случи отново. Искам да се наслаждавам на живота, да правя това, което искам", сигурна е вече Мелани.