Актрисата Линдзи Лоън вече очевидно е стигнала дъното и има финансови проблеми. Изглежда разточителството около постоянните й купони са се отразили на банковата й сметка и тя вече е притисната в ъгъла, защото картите й отказват.

Съвсем наскоро тя е била клиент на известно заведение заедно със свои приятели и сметката им възлизала на 2 500 долара. След като Лоън се опитала да я плати се оказало, че картата й отказва и тя направо се вбесила. Наложило се приятелите на звездата да опразнят джобовете, за да покрият солената сметка.

„Линдзи откачи, когато картата ѝ бе отказана. Всички нейни приятели трябваше да изпразнят джобовете си, за да покрият сметката", издаде източник.

Допреди няколко месеца актрисата беше отново в рехабилитационна клиника и след като излезе от там се зарече да се откаже от този си начин на живот. Това обаче не се случи. Последните седмици звездата прекара на Ибиса, където всяка вечер се отдаваше на бурни купони и дори успя да падне на червения килим. Вечер пък прекарваше в шумни компании на различни яхти или в заведения.