Катрин Хейгъл роди преди повече от месец, но едва сега представи сина си Джошуа пред света. Както Lifestyle.bg писа, актрисата вече има две деца, които са осиновени.

Тя разкрива, че със съпруга й Джош отглеждат момиченцата и малкия си син в тяхната ферма в Юта. "Това беше изненада! Знаех, че искам семейството ни да се разшири и исках да имам повече деца. Просто не знаех как ще се случи", обяснява 38-годишната блондинка пред сп. People.

Катрин споделя, че е от онези момичета, които обичат да планират всичко в живота си. Затова е и голяма изненада нейната бременност, защото тя се случва в момента, в който тя снима сериал за CBS.

"Ще бъда напълно честна. Първата ми реакция беше: "О, по дяволите". Но сега приемаме новото нормално, така че трябва да си дам малко почивка и да свикна с него".

Хейгъл обяснява, че бременността не е била единственият начин, по който да се сдобие с дете. "Единствено като бях на около 35 години и си мислех: "Трябва ли вече да мисля за забременяване? Вие просто не искате в един момент да нямате вече избор", пише missbloom.bg.

Снимка 275339