Екшън звездата и настоящ губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер се почувствал жестоко обиден и недооценен. Причината били децата му, макар и те да не осъзнали, че са наранили егото на баща си.

По случай уикенда на загиналите американски войници (23-25 май) Шварценегер решил да заведе съпругата си Мария Шрайвер и четирите си деца на кино. Избрали да гледат "Терминатор: Спасение" - четвъртият филм от поредицата.

Когато излезли от киносалона децата във възторг казали на баща си: "Това е най-добрият и силен филм от поредицата до сега! Уникален е!".

"Това наистина нарани егото ми, тъй като това е единственият "Терминатор" , в който нямам участие. Не ми беше никак приятно децата да кажат това, но те са искрени и не осъзнават, че са ме засегнали. Въпреки всичко се почувствах много депресиран и тъжен", споделил актьора.

Арнолд Шварценегер до момента е участвал в предишните 3 филма, посветени на борбата между машините и хората: "Терминатор" (1984), "Терминатор 2" (1991) и "Терминатор 3: Бунт на машините" (2003).

Арнолд се появява и в "Терминатор: Спасение", без обаче да е заснел нито една сцена. Просто продуцентите са включили кадри от оригиналната поредица в новия филм.