Няма да се ангажираме с мнение относно това дали действително е къщичката на истинския Дядо Коледа, или на някой от имитаторите му.  Важното е, че снимките отговарят напълно на мечтите и фантазиите ни за това как изглежда домът на добрия старец на Северния полюс.

Според обявата на онлайн портала за недвижими имоти Zillow, къщичката на Дядо Коледа е построена през 1800 г., но е била реновирана през 2013 г.

Снимка 391916

Източник: Zillow

Днес тя е голяма цели 232 кв.м, има три спални и двор от над 10 декара. 

В немалката кухня има истинска чешма за течен шоколад, а стените и цялата конструкция на къщата са направени от масивни дървени греди. 

Снимка 391919

Източник: Zillow

Към имота има и малка постройка, която представлява работилница за играчки, както и малък гараж за шейната с подаръци. В близост до тях се намират и няколко съвсем малки и адски уютни бунгалца, в които е предвидено да спят елфите. 

Имотът е качен в сайт за продажба, но всъщност в момента не можем да си го купим, дори и да извадим 764 389 долара - колкото смятат, че струва от Zillow. 

Снимка 391920

Източник: Zillow

Въпреки това можем да се порадваме на виртуалната обиколка и идеите, които ще откраднем, за да внесем истински коледен уют и в нашия дом.