Без бой си признаваме, че сме от хората, които не могат да живеят без музика. Тя просто ни е необходима. Хубавото на века, в който живеем, е, че достъпът до любимите ни парчета е все по-лесен. 

Михаела Филева, Spotify и коледното настроение

Колко слушани са песните на Михаела Филева в Spotify

Изпълнителката изпраща доста успешна година и данните го потвърждават, а и коледното настроение е на ниво

Стрийминг платформите са едно от доказателствата. А успехът, който Spotify постига, е забележителен - над 70 милиона платени потребители в цял свят. И логично - компанията иска да се разраства. Ето защо пуснаха услугите си и в Индия.

XXXTentacion постави рекорд в Spotify след смъртта си

Рапър постави рекорд в Spotify след смъртта си

Задминавайки "Look What You Made Me Do" на Тейлър Суифт

Това е факт от около седмица, а интересът на индийците към Spotify се оказа огромен. За тези няколко дни уникалните потребители, които са се възползвали от безплатна версия на приложението, както и от платената, са 1 милион

Лошата новина за индийските потребители е, че няма да могат да слушат песните, притежавани и разпространявани от Warner Music Group. До това се стигна след като компанията даде изрично да се разбере, че не желае Spotify да използва песните ѝ. 

Как Spotify "продава" емоциите ни

Как Spotify "продава" емоциите ни

Следенето в интернет загрубява бавно, но много сигурно

Появата на Spotify в Индия не е е добра новина и за Apple Music, който са на пазара там от няколко години. А най-слушаните песни за тази семдица в Spotify в Индия са "Sucker" на Jonas Brothers, "I Can't Get Enough" на benny blanco ft. Селена Гомес, J Balvin, Tainy и "7 rings" на Ариана Гранде.