Знаят ги като къдравите близначки от X Factor. Те са Александра и Владислава и са начинаещи певици. 21-годишните близначки станаха популярни през 2013 г. с участието си в музикалното риалити Х Factor. Завършили са поп и джаз пеене в Национално музикално училище "Любомир Пипков".

Двете се определят като "рап момичета". Брюнетките влязоха снощи в Къщата на "ВИП Брадър" и така допълниха бройката от съквартиранти до 18. 

"Здравейте, ние сме Алекс и Влади. Занимаваме се, очевидно, с музика. Певици сме - пеещи, наистина. "Еее, виж, къдравите близначки от X Factor" - така ни знаят хората. Участвахме в X Factor преди три години и от там тръгна нашата кариера. Супер яко начало, голям трамплин беше за нас.", казват момичетата за себе си.  

Може да се каже, че сме рап момичета, най-яките! Пеем за любов, правим любов, даваме любов... ние сме любов. С Алекс сме супер директни, супер искрени. По-добре да си искрен, отколкото да говориш зад гърба или нещо такова.

При влизането си в Къщата те получиха специална задача от Биг Брадър. Двете певици трябва да останат незабелязани в къщата, колкото се може по-дълго. 

Това стана причината на останалите съквартиранти Биг Брадър да заповяда да сложат маски и да раздадат помежду си над 300 целувки по устните.

През това време двете нови съквартирантки се промъкнаха вътре, а Биг Брадър даде специална мисия на двойката, за която публиката гласува с най-много лайкове във Фейсбук.

Вотът на зрителите бе за Алекс Богданска и Тото. Те получиха специална задача да идентифицират кой е влязъл в къщата, без да свалят маските си.