Гологлавият симпатяга Тома Горанов стана победител в телевизионния експеримент ,,Претендентът" снощи. Това състезание продължи 3 месеца в ,,Шоуто на Слави". То имаше за цел да покаже няколко кандидат-водещи, които имат желание и биха се справили със задачата да водят вечерно токшоу.

На големия финал снощи останаха само двама. Сценаристите от ,,Шоуто на Слави" избраха единия финалист - Марина Гашпарова, която е позната на зрителите от едно друго състезание, което спечели преди време - ,,Бягство към победата". Жълтите медии дълго време спекулираха, че Марина (която бeше любимка на Слави) ще спечели състезанието, но самият Слави посочи другия финалист Тома Горанов.

Накрая зрителският вот реши всичко - с убедителните 61% Тома надви Марина и така стана победител в ,,Претендентът". Така той получава възможността да работи в екипа на ,,Шоуто на Слави".

Слави Трифонов се опита да разколебае Тома и той да не приеме предложението да работи в екипа му, като му предложи примамливата сума от 20 000 лева, за да се откаже. От своя страна Тома не прие парите и така той стана новият колега в екипа на Шоуто.