Прясно завърналата се от конкурса „Мис Свят" в Лондон Ваня Пенева стресна светските клюкари, като се появи с тайнствен кавалер на 18-я бал на топмоделите. Младата дама отказа да назове името на господина, който є кавалерстваше.
Господинът изпълняваше и най-малките прищявки на хубавицата. Репортери го забелязаха да носи и короната на красавицата към автомобила, с който бяха дошли, защото я стягала.

Тайнственият кавалер (в средата) цяла вечер трепереше над Мис България 2011 Ваня Пенева.

 

 

За разлика от Ваня спечелилата титлата „Мис Мерилин" Красимира Гешева се появи в женска компания и демонстрираше, че няма нужда от мъж, който да носи дългия шлейф на официалната є рокля. Организаторът на бала Евгени Минчев за малко да остане без дама за купона.

Определената за домакиня на събитието Цвети Разложка, носителка на титлата „Лейди Свят 2009", имала спешни ангажименти във Венецуела и няколко пъти изправяла на нокти лорда дали ще се върне или не. Накрая той се принудил да вземе за своя дама 18-годишната моделка Карина Георгиева, пише "Монитор".

Домакинът обаче демонстрираше топло отношение към Разложка. Той я разположи на диамантената маса и дори я награди за „Фешън идол" в категорията „Модел." „Мила, ти винаги ще си първа дама в сърцето ми", кокетно се обърна към нея Минчев. Леко недоумение събуди отличието „Фешън идол" в категория „Шоубизнес" за Румънеца и Енчев.

Двамата рапъри се изгубиха от музикалния и светски небосклон в последната година. Тръгвайки към сцената, Румънеца почна да скандира: „Мафия, хора, да знаете тая работа е нагласена". Призът „Рицар на естетиката" отиде в ръцете на д-р Николай Георгиев, по-известен като съпруг на певицата Елвира Георгиева.

Репортерът на „Монитор" забеляза сред гостите и Боби Сапунджиев, който преди се подвизаваше като травестита Урсула. Той е имал дейно участие при подготовката на момичетата за излизането на подиума, които дефилираха с различни дрехи между присъстващите.

Гостите на Минчев отпиваха специален кленов сироп, с който поддържа красотата си самата Бионсе. Според лорда напитката имала чудодейно действие върху настроението на хората, а рецептата той взел чрез агентите на световната звезда и я пренесъл в България.

Балът на топмоделите обаче не бе поредният лъскав панаир на суетата. С помощта на своите гости Евгени Минчев успя да събере средства за ремонтиране на храма „Св. Мина" в столичния квартал Гео Милев.