В събота предстоят третите елиминации в Dancing Stars. Двойките, които попаднат сред номинираните, ще изпълнят ефектните ориенталски танци, които представиха миналата неделя в шоуто.

Междувременно докато се готви за новата си задача, Графа успя да приключи работата по новия си сингъл „Оставаш следи". Готовият вариант на парчето първа имаше честта да чуе неговата професионална партньорка в танците Юлия Андронова.

Грацията бе в студиото на певеца, където успя да вземе и няколко пиано урока. Независимо дали ще остане в шоуто след елиминациите, Графа ще представи ексклузивно новата си песен на сцената на Dancing Stars в едно от следващите предавания.

Докато звездите се готвят за поредната си задача членът на журито в шоуто Памбос Агапиу ще организира балкански конгрес по салса, който ще се състои в продължение на три дни.

Освен част от звездите в Dancing Stars и техните партньори, в него ще вземат участие и треньори от балканските държави, както и корифеи на латино танците от Куба, Пуерто Рико, Италия, Испания и др.

От утре, преди голямата фиеста в събота вечер, на която се очакват повече от 2000 души, всеки посетил събитието ще има възможност да вземе специални уроци по салса, бачата, меренге от едни от най-добрите треньори в света.

В неделя, 24 октомври от 20.00 часа, двойките ще представят танците от новата си задача - класически латино танци.

Освен тях на дансинга ще се развихри и супер звездата на латиното - 87 годишната Сара Патриция. Тя ще танцува на сцената на Dancing Stars заедно с трийсет годишния си партньор Николас Еспиноза Ескрива.