Пред приятели и журналисти Миглена Ангелова презентира своята книга - "Искрено и лично за Големия VIP брат". В нея тя споделя емоции за престоя си в Къщата от миналата година, когато стана и големият победител на финала.

В книгата обаче няма да откриете името на нито един от съквартирантите. Целта е да се обяснят случили се ситуации и на психологическо ниво да се разнищят причините за дадени действия и следствията от тях. 

"В книгата няма махленски изяснявания, няма постфактум натривания на носове, има обогатяващ всеки читател разказ за паралелите между живота и този гениален формат - Биг Брадър", казва Миглена Ангелова.

Водещата споделя следното: "Аз не участвах в "Биг Брадър", а живях в Къщата на "Биг Брадър". И до голяма степен това е довело до успеха й накрая.

За първи път са я поканили в този риалити формат през 2008 г., но тя приема едва през 2016-а, когато е и 10-тото юбилейно издание на ВИП сезона. Твърди, че през годините е преминала през някои важни неща и на по-късен етап е придобила смелост да влезе в Къщата.

На една от началните страници книгата има и посвещение - на човек с инициали - "К.П. - моето вдъхновение, моята сила и моята слабост". Миглена обаче не издава кой е господинът, само казва, че е човек, на когото много държи.

Бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк певицата Емануела, с която Миглена живя заедно в Къщата и с която станаха приятелки, Ива Екимова, Ники Кънчев, Гала, моделът Цвети Разложка, изпълнителката Кали, приятелката и екс редакторка на Миглена - Вихра Петрова, и други я уважиха с присъствие и с много цветя.

Книгата ще се продава само онлайн.