Победителката от "ВИП Брадър" Миглена Ангелова е готова да мине под венчило за пети път, както призна. Тя получи красив годежен пръстен с диаманти в предаването "На кафе" от журналиста Антон Стефанов и без много да се замисля каза "да".

"Всички ме поздравяват. Някои се сърдят, че не обяснявам дали е сериозно, или не. Скоро ще се разделя с приятелки, които се опитват да ме предпазят от поредната грешка.

Емоциите са всякакви. Както се казва, човек трябва да е готов за всичко в живота, защото не се знае утре какво ще му се предложи. Затова може да се каже, че съм готова за пети брак, но не искам", сподели Миглена пред LOVE style.

Снимка 263102

Децата й приели новината за годежа спокойно, защото вече са обръгнали. Те били щастливи да я видят на финала във "ВИП брадър" и много се гордеят с нея.

Снимка 265305

"Децата са свикнали да не ме виждат често, защото не живеят в България, а внуците ми се радват, тъй като знаят, че съм лудичка като тях.

С внука си говорим на английски, а с внучката - на италиано-български. И двамата обаче казват на български "баба", разкрива още тв водещата.

Тя отказва да разкрие дали е истина, че е взела 180 000 лева, за да участва в риалити шоуто. С част от хонорара има идея да направи школа по комуникация за студенти.

Миглена обаче се е отказала от идеята да си присади член. "Толкова много ме е страх от скалпели и инжекции, че дори не отивам да си опъна кожата на лицето.

Не си го представям на практика. Изпитвам ужас! Така, че няма да си присаждам член", със смях казва още Ангелова.

Снимка 265300