Бившата перкусионистка на "Ку-ку бенд", която от години живее в Англия се е омъжила тайно за чернокожия музикант Пол Блейк. Той има собствено звукозаписно студио и двамата с Лили си партнират в работата.

Плод на любовта им пък е сладко шоколадово момиченце, което Лили роди преди няколко месеца. Малката е кръстена на обща приятелка на родителите й - Беата (от ит. "благословена"), но си има и второ име - Хайди, което й го дали в болницата.

Преди време Лили разказва пред 24 часа, че докато била в клиниката повтаряла на бебето си "Хайде яж, хайде яж". Една медицинска сестра не разбрала какво става и казала: Come on, Haidi, eat, eat (от английски - "Хайде, Хайди, яж, яж" - б.а.). Така всички започнали да се обръщат към малката с Хайди. На таткото много му харесало и предложил детето да се казва - Беата Хайди. лили се съгласила.

Сега усмихнатата перкусионистка сменя памперси и готви български гозби по рецепти на 92-годишната си баба.

Междувременно успя да запише и нов албум в Лондон с участието на английски и български музиканти. Той е част от проекта й LAST MINUTE ORCHESTRA , с който тя и групата и се представят в лондонските клубове.