Пълно физическо изтощение повали Лили Иванова след грандиозния ѝ концерт в столичната зала "Арена Армеец". Супер енергията, която звездата раздаде на над 15-хилядната си публика в продължение на повече от 3 часа, ѝ коства тотален блокаж на тялото и психиката.

Веднага след шоуто тя е успяла само да свали сценичния си тоалет и после буквално е била пренесена на ръце до колата от служителите ѝ. Шофьорът Коко я е качил в дома ѝ и оттогава никой не е чувал и виждал звездата.

Лили е съобщила, че ще си почива и не желае да бъде притеснявана. Естрадната прима е изключила мобилния и домашния си телефон и не излиза от апартамента си вече трети ден. Единственият признак, че е жива, е местенето на щорите на апартамента ѝ през деня.

Това бил сигналът за домашната ѝ прислуга, че може да се качи в апартамента, за да я зареди с храна и напитки. Дори служителките ѝ обаче не са я виждали, защото Лили се затваряла в стаята си и отказвала контакти, научи още Всеки ден.

"Раздаде се максимално през последните 2 месеца. Денонощно мислеше само за концерта и по 12 часа упражняваше хореография и репетираше песни. Нормално е сега да иска да релаксира. Спи по цял ден и нощ. Организмът ѝ е изтощен", обясняват близки до звездата.

Кога ще се възстанови от физическото изтощение все още не е ясно, но всички са категорични, че Лили за пръв път се срива така. Най-вероятно обаче днес или утре вече ще е в кондиция.

Лили бе просто божествена на грандиозния си концерт в зала "Арена Армеец", където се раздаде пред безпрецедентните за български изпълнител 15 хиляди души.