Галена, Андреа, Емилия, Борис Дали, Илиян, Константин, Преслава, Анелия, Мария, Елена, Цветелина Янева на 100% ще вземат участие в лятното турне на "Пайнер".

Под  въпрос е Райна, която хората смятат, че заради наглото поведение на Константин с новата му приятелка няма да бъде част от събитието, за което феновете ще бъдат разочаровани, ако се окаже вярно.

Другата певица под въпрос е Камелия.

Певицата винаги успява да взривява публиката с хитовете си, но скоро започва свое предаване по "ТВ 7" и не се знае дали ще поеме предизвикателството да се разкъсва между двата ангажимента.

Относно Цветелина Янева има доста противоречиви мнения, тъй като по думите на меломаните тя няма нито един тотален хит. По-удачно според тях е да бъде поканена Димана, която напоследък изкарва супер успешни песни като "Приключих с теб" и "Оборотен".

Очаква се на Турне 2010 осен със самостоятелните си хитове Галена и Андреа да пеят дуетното си парче "Блясък на кристали", Преслава и Елена - "Пия за теб", а трио БИК (Борис Дали, Илиян и Константин) да радва почитателите на жанра с мегахита "Палатка".

Поп-фолк феновете пък много искат тази година Малина също да е част от събитието, тъй като прави неповторимо шоу и определено знае как да подлудява публиката.