Войната между Алисия и Валери Божинов е на път да приключи. След като години наред двамата си разменяха „любезности" в пресата, фолк певицата се обърна към бившия си с молба да изгладят различията си.

„Омръзна ми да се караме пред всички, готова съм да му простя и забравя. Той ми съсипа живота, но вече мина много време. Да се разберем и тази нелепица от скандали и провокации да приключи", коментирала Алисия пред свои близки, цитирана от hotarena.net

От няколко години между нея и Божинов се води война. Повече от година двамата се караха в съда за правата над сина си Валери - младши. Пърначално Валери настояваше да получи родителските права над детето, а Алисия му поиска рекордните 20 000 лева издръжка на месец.

След десетки срещи и скандали драмата е на път да приключи. Двамата постигнаха извънсъдебно споразумение и изгладиха повечето си различия.

„Засега Валери има право да вижда сина си две съботи и недели в месеца. Алисия по никакъв начин не му пречи. Родителските права остават нейни. Единственото, за което няма договорка е месечната издръжка", коментира адвокатката на певицата Радост Караиванова.

В момента Валери плаща по 2 000 лв на месец, но Алисия настоява сумата да бъде преразгледана. Тя се надява бившият й да увеличи издръжката на сина си и да се споразумеят окончателно на следващото заседание в Софийския градски съд, пише „България Днес".