Готови ли сте да посрещнете  горещия сезон? А дали вашето тяло е в перфектна форма и дали сте избрали подходящ бански? Ако имате усещането, че няма да бъдете достатъчно привлекателна на плажав отлична форма за плажа, най-доброто решение, е да вземете мерки веднага! “Стегни се за новия си бански”!

На светско събитие свежите “рецепти“ за стегнато и здраво тяло на дерматолога д-р Олеся Велинова и съветите за подходящ избор на бански на бра фитинг експерта Изабела Сакутова  вървяха ръка за ръка. По червения килим се разходиха красавици с натурални форми, облечени в екзотични бански.

Снимка 237373

Топ процедурата този сезон е Venus Legacy. Това е технологията, която прави истинска революция в борбата с целулита и отпусната кожа на тялото и лицето. А хората, които вече са я опитали твърдят, че резултат има още след първата процедура. Наблюдава се повдигане и стягане на кожата, намаляване на целулита, както и видимо изглаждане на текстурата на кожата. Радиочестота, вакуума и мултиполярното магнитно поле са трите технологии, съчетани в апарата Venus Legacy, които дават този ефект и правят възможна мечтата за стегнато тяло и красива кожа през лятото.

Иновативната технология за изящен силует бе представена от д-р Олеся Велинова. „Аз много харесвам този апарат, не само поради изключително бързите резултати, които дава, но и затова, че е много безопасен за работа. Процедурата с него е приятна и безболезнена“, каза д-р Велинова.

Акцент по време на стилното събитие бе ревюто на бански костюми. Изабела Сакутова, собственик на професонални салони за бельо, представи последните тенденции в банските костюми и даде подробни стайлинг съвети за избор на подходящ бански костюм според типа фигура. Ярки, женствени, екзотични и точно подбрани по размер и кройка, такава ще бъде плажната мода този сезон.

Ето и  няколко доста любопитни съвета за подходящ избор на бански:

На първо място никога не позволявайте гърдите да „излизат“ извън чашките и също така не на всеки отива триъгълното горнище. Целите бански пък трябва да са с вградена конструкция на сутиен, за да не сплескват гърдите, допълни още Изабела.

Сред гостите на събитието бяха: Мис България Наталия Гуркова (1998) и Марина Войкова (2016), организаторите на конкурса Мис България – Ирина Папазова, и Мисис България Меги Савова, Мадлена Иванова - Лейди България и Best Body на Miss Summer International 2015, Паолина Крушкина - Лейди България 2015, Мисис България - Ради Орцева, Паолина Петракиева, Анелия Иванова, Вики Божилова, Диди Стоянова, Стойка Николова, Мисис Баба - Капка Амзина. и др.

Снимка 237375