Netflix е безспорен хегемон сред стрийминг платформите, но това може много скоро да се промени. Най-сериозната конкуренция е в лицето на стрийминг платформата Disney+, която трябва да бъде пусната към края на тази година.

Локи, Marvel, Disney и новости около сериала

Новости около сериала за Локи

Богът на пакостите ще има пръст в човешката история

Вече знаем, че Disney подготвя няколко сериала със супергерои на Marvel, които да бъдат част от ексклузивното съдържание на платформата. Зимният войник, Сокола, Локи и Скарлет трябва да получат своя миг слава със собствени сериали.

Идеята за подобни продукции обаче се разширява, защото според Variety, Клинт Бартън, по-познат като Ястребовото око, също ще получи собствен сериал.

В ролята се очаква да влезе Джеръми Ренър, което няма как да не ни радва. Според информацията, сериалът ще се фокусира върху това как Клинт предава щафетата на Отмъстител и супергерой на младото момиче Кейт Бишоп, точно както е в комиксите.

Зимният войник, Сокола, Disney и Marvel - задава се сериал за двамата супергерои

Какъв ще бъде новият сериал със супергерои

Добра новина за феновете на Marvel

Джеръми Ренър беше на гости във вечерното шоу на Джими Кимъл и се правеше на ударен с мокър парцал по темата, което си е нормално, защото знаем, че Marvel не толерират издаването на информация.