Изминаха доста месеци, откакто видяхме първия трейлър на "Смъртта може да почака", а ако не беше пандемията, вече трябваше и да сме гледали филма.

"Смъртта може да почака", Даниел Крейг, Рами Малек и първи трейлър на филма за Джеймс Бонд

Джеймс Бонд отново в действие

Първи трейлър на "Смъртта може да почака"

Но вече се нагодихме към новата реалност и мисълта, че до премиерата на 25-ия филм за Джеймс Бонд остават още два месеца. И понеже ноември не е чак толкова далеч, съвсем логично беше разпространен и втори трейлър на "Смъртта може да почака".

Той със сигурност ни затвърждава, че във филма големият злодей ще бъде Сафин (Рами Малек), който има таен план, с който да убие милиони души по света, защото търси отмъщение.

Само и единствено добрият стар г-н Бонд (Даниел Крейг) може да му попречи, но от трейлъра виждаме, че това няма да е лесно. Направиха ни, разбира се, впечатление многото екшън сцени, които изглеждат доста добре и доволно потриваме ръце в очакване на ноември.

Nokia, "Смъртта може да почака" и новите телефони във филма за Джеймс Бонд

"Смъртта може да почака" идва с нещо ново

Новите телефони на Джеймс Бонд и компания

От втория трейлър на "Смъртта може да почака" за първи път виждаме в действие и героинята на Ана де Армас. За не я не знаем нищо, но пък от видяното съдим, че ще съдейства на Бонд и може да ступа всеки.

Пак от видяното моментално бихме я направили следващия Джеймс Бонд. Но това е само в нашите глави, естествено.

Очакваме "Смъртта може да почака" в кината през ноември