От доста време сме любопитни как ще изглежда Капитан Марвел, най-новото попълнение в киновселената на Marvel. В нейната роля ще видим Бри Ларсън, а вчера, 6 септември, тя повдигна завесата и ни даде първи поглед към героинята ѝ. 

"Ironheart" - новият комикс на Marvel

Какъв ще бъде новият комикс на Marvel

Какви ще бъдат приключенията на Рири Уилямс

Това, разбира се, се случи със съдействието на Entertainment Weekly, които почти винаги са в основата на такъв тип новини. Ден преди да пуснат първите снимки от предстоящия филм, Бри Ларсън попита изданието в Twitter, дали искат да разбият интернет. 

Това беше ясен показател, че трябва да очакваме нещо ново около филма. Е, не ни разочароваха и вече можем да видим Капитан Марвел. 

Със сигурност можем да кажем, че костюмът ѝ отива. В края на "Отмъстителите: Война без край" Ник Фюри, героят на Самюел Л. Джаксън, изпрати съобщение до неизвестен получател. Е, това е именно Капитан Марвел и в предстоящия четвърти филм за Отмъстителите, най-вероятно тя ще изиграе водеща роля в битката с Танос. 

Бри Ларсън

Източник: GettyImages

Бри Ларсън

Преди това да се случи обаче ще се запознаем с личната ѝ история във филма Capitan Marvel. Сюжетът ще ни върне в 90-те години на миналия век, когато Каръл Денвърс (Бри Ларсън) вече се е сдобила със супер силите си. Тогава тя ще се присъедини към Starforce, междугалактически военен отряд, начело с Джуд Лоу. 

Филмите, които да очакваме през есента

Филмите, които да очакваме през есента

От "Монахинята" и "Венъм" до "Тежки времена в "Ел Роял"

Не след дълго тя отново ще се озове на Земята, за да се опита да разбере какво се е случило в миналото ѝ. Тук е важно да отбележим, че по това време Стив Роджърс все още е замразен, а Тони Старк е далеч от създаването на първия си костюм на Железният човек.