Летните месеци никога не са били силни в кино календара. Този юли е особено постен откъм интригуващи заглавия. Признаваме, че бихме предпочели да използваме времето си за някои пропуснати сериали или пък за кратка морска ваканция. 

„Ти гониш!“ и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от комедията „Ти гониш!“

Петима приятели не спират за играят на гоненица цели 30 години

"Ант-мен и Осата"

Това е поредното приключение в комикс вселената на Marvel, превърнато в кино история. В него Скот Ланг (Пол Ръд) трудно балансира семейния живот и ролята на супергерой, но е принуден да се сработи с чаровната Хоуп (Еванджелин Лили), която по принуда нахлузва костюма на Осата, за да се справят с нова заплаха.

Нов трейлър на "Ант-мен и Осата"

Нов трейлър на "Ант-мен и Осата"

Какво ни очаква

На екран от 6 юли

"Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция"

Никой не е казал, че и чудовищата нямат нужда от лятна отпуска. Точно на такава отиват Дракула, принуден от дъщеря си Мейвис, и останалите чудовища.

На луксозния круизен кораб вампирът успява да се влюби в капитана му Ерика, която обаче се оказва наследник на Ван Хелсинг.

На екран от 13 юли

"Небостъргачът"

Ако не беше слабостта ни към Дуейн Джонсън, въобще нямаше да обърнем внимание на този банален екшън. В него Скалата е бивш агент на ФБР и оценител на рисковете по небостъргачите по света.

Точно по време на работата по един такъв в Китай героят му е обвинен несправедливо в саботаж и сам трябва да открие кои са хората, които са го натопили, и да спаси семейството си. 

На екран от 13 юли

"Мястото"

На фона на посредствения кино месец се появява и последният филм на Паоло Дженовезе, спечелил няколко европейски кино награди. Историята е заплетена - няколко привидно несвързани помежду си човека имат връзка с мистериозна персона, която държи съдбата им в ръцете си. За да получат това, които искат, те трябва да изпълнят една негова задача.

На екран от 20 юли

"Мисията невъзможна: Разпад"

Агент Итън Хънт (Том Круз) се завръща за пореден път, за да поправи грешката си от една провалена операция. Той, както винаги, се надпреварва с времето, за да спаси света - този път от ядрена заплаха.

Нов трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Нов трейлър на "Мисията невъзможна: Разпад"

Какво ни очаква

Помагат му хората от Агенцията за невъзможни мисии, а в актьорския състав са още Ребека Фъргюсън, Хенри Кавил, Мишел Монахън, Уес Бентли, Анджела Басет, Алек Болдуин.

 

На екран от 27 юли