Любен Койчев и Милена Димова са су-шефове в ресторанта на Виктор Ангелов. Терминът "су-шеф" идва от френски - така се нарича първият помощник на главния готвач. За да избере победител в Hell"s Kitchen България, шеф Ангелов се доверява на тях и в състезанието.
Ролята на шеф Койчев и шеф Димова ще бъде гледат детайлите, да следят кога някой от участниците е сгрешил и се опитва да прикрие следите.
Кои са Любен Койчев и Милена Димова
Източник: OTDO Consult
Любен Койчев е на 28 години вече има забележителен стаж и високо кулинарно образование зад гърба си. С готвене се занимава от 14-годишен, като е работил в ресторанти в Холандия, Белгия, Хърватска, включително и такива със звезда Мишлен. От една година е част от екипа на шеф Ангелов, като една от основните му отговорности е да разработва нови рецепти и да следи за правилното им изпълнение и професионално поднасяне на гостите. В Hell"s Kitchen България ще има подобна роля. Шеф Койчев ще наблюдава един от двата отбора и ще има грижата храната, която подготвят да бъде перфектна.
Милена Димова се пали по кулинарията на по-късна възраст, но е убедена, че това е нейното призвание. Работила е като майстор сладкар в Лондон, САЩ и България, а през май 2017 г. тя става су-шеф сладкар в ресторанта Виктор Ангелов. В Hell"s Kitchen България шеф Димова казва, че ще бъде много взискателна към участниците, но и достатъчно търпелива. Милена разкрива, че шеф Виктор също е изключително взискателен в работата си, но според нея точно такъв трябва да бъде един истински лидер.
Шеф Ангелов и неговите помощници ще посрещнат участниците в Hell"s Kitchen България на 27 февруари.