От 27 февруари ще видим шеф Виктор Ангелов по-строг и по-взискателен, защото от него се очаква да избере най-добрият професионален готвач, който не просто ще спечели 100 000 лв., но ще готви в неговата кухня.
Над 1300 кандидатури и 400 явили се на кастинг в няколко поредни дни се борят за 18 места в адската кухня. Подборът на финалистите ще бъде направен от Виктор Ангелов и неговите помощници - Любен Койчев и Милена Димова.
Шеф Ангелов споделя, че форматът на Hell's Kitchen изисква от него да покаже другото си лице, за да могат зрителите да видят истинското ежедневие в една професионална кухня.
Той споделя, че напрежението в кухнята няма как да не се отрази на поведението на хората вътре и това няма да бъде скрито, защото адското напрежение е част от професията и върви ръка за ръка с вдъхновението, перфекционизма, адреналина и вкусовете.
"Hell"s Kitchen България ще допусне зрителите до най-личното пространство за мен - моята кухня", споделя шеф Ангелов. "В кухнята е като в живота - изискват се умения, но накрая печелят характерите. А характерът на успешния шеф-готвач трябва да е по-твърд от чугуна на тиганите, по-остър от ножа за филетиране на риба и по-непредвидим от вкуса на най-капризните гости, така че моите участници ги чака интересно състезание."
Кои ще са избраните участници и с какво ще трябва да се справят, за да постигнат мечтаната победа, ще разберем съвсем скоро.