Феновете на "Игра на тронове" (Game of Thrones) ще трябва да изчакат още една цяла година, за да разберат как ще свърши най-успешната драма на HBО. 

Доскоро се спекулираше с датата на премиерата на последния сезон, но вече е официално потвърдено, че началото на края на фентъзи сагата ще бъде през 2019 година.  

"Game of Thrones ще се завърне за осми и последен сезон през 2019 г.", написаха от HBO в Twitter. 

Новият Game Of Thrones 8 е драконовски скъп

Новият Game Of Thrones 8 е драконовски скъп

Всеки от 6-те епизода на сериала ще струва милиони

Сезон 7 приключи на 27 август, като отбеляза колосален успех. Програмният мениджър на HBO Кейси Блуйс се зарече, че шоуто предприема всички мерки да избегне разкриването на своя финал, като снима няколко варианта.

Снимка 332914

Междувременно Британската кралска поща обяви, че пуска пощенски марки, посветени на сериала. На марките ще бъдат изобразени любимите персонажи, както и знаменитият железен трон. Очаква се марките да са в продажба на 23 януари. 

Най-достъпни ценово ще са комплектите от две марки, които ще струват 1,21 паунда. Стойността на лимитираната колекция, посветена на 10 главни герои на сагата е 99 паунда.

Разкриха хонорарите на звездите от Game of Thrones

Разкриха хонорарите на звездите от Game of Thrones

На финала на сагата заплатите им са колосални

От Британската кралска поща обявиха, че се чувстват длъжни да пуснат марките в знак на признание за "изключително значимия британски принос" към шоуто. Много от лицата и членовете на екипа са британци, също така голяма част от снимките са правени именно в Обединеното кралство. 

Снимка 332912

Различните пакети за подаръци също включват и карти на Вестерос, албуми за съхраняване на марките, пощенски картички и др. Ако сте филателист и истински фен на сериала, можете да получите марките рамкирани или да имате персонализирани пощенски картички с вашето име и пощенски адрес. Вече започнаха предварителните поръчки онлайн.