Септември 2018 г. беше доста напечена за Хенри Кавил. Първо стана ясно, че актьорът ще изиграе Гералт от Ривия в сериала на Netflix The Witcher.  

Хенри Кавил се отказва от ролята на Супермен

Отказва ли се Хенри Кавил от ролята на Супермен

Лоши дни за DC

Няколко дни по-късно беше обявено, че Кавил няма да влезе в ролята на Супермен и се е отказал от нея. Повече от година по-късно очакваме с нетърпение да видим Хенри Кавил като вещер.

Актьорът ще бъде на корицата на декемврийския брой на Men's Health и по този повод даде интервю за списанието. В него заяви, че наметалото на Супермен все още е в килера му и той не се е отказал от ролята.

"Ролята все още е моя. Няма просто да стоя тихичко в тъмното, докато наоколо се случват толкова много неща. Не съм се отказал от ролята. Мога да дам още много на Супермен."

Според Хенри Кавил в близко бъдеще ще разберем какво се случва със супергероя и дали той ще изиграе криптонеца.

В интервюто актьорът споделя и за разочарованието, което е преживял, когато се е явил на кастинг за ролята на Джеймс Бонд в "Казино Pоял" (2006 г.). Тогава режисьорът Мартин Кембъл му е казал, че изглежда малко пълничък.

The Witcher, Netflix, Хенри Кавил и ще има ли сериалът и втори сезон

Ще видим ли Хенри Кавил отново като вещер

Netflix ни изненадаха

Кавил обаче не се е обидил, защото признава, че по онова време не е знаел как да спазва правилно диета и е приел този коментар като градивна критика. Също така смята, че кастингите са една черна дупка, в която просто си пъхаш ръката и се надяваш да излезе нещо хубаво.