Тази вечер още един участник ще напусне кухнята на Hell's Kitchen. Вреча в ролята на втори номиниран влезе Веслеин, а днес той ще се изправи срещу Лариса. Двамата ще влязат както в директен, така и в задочен сблъск по време на вечерната резервация.

Този път ще изисква двойно повече усилия, както от синия, така и от червеняи отбор. Причината е една специална детска поръчка за младите звезди от сериала "Господин Х и морето". Те ще са гости в ресторанта на Hell's Kitchen заедно с волейболиста Владо Николов.

Снимка 414916

Източник: OTDO Consult

Подготовката на ястията ще се превърне в истинско кулинарно състезание, което няма да мине ебз изненади, предизвикателства, пропуснати шансове, заслужени признания, целувки и разтуптяни женски сърца.

Накрая обаче един ще напусне Кухнята на Ада завинаги. Кулинарният дуел между Веселин и Лариса ще премине през "кутията на тайните", която шеф Виктор Ангелов ще отвори специално за двамата номинирани.

Снимка 414918

Източник: OTDO Consult

Готварският им опит също ще бъде подложен на тест и ще окаже съществено значение за крайния изход на елиминациите. Трикове, майсторски техники, внимание към детайла - всички те ще са важни в борбат аза оставане. Лариса и Веслеин ще получат силна подкрепа от отборите си, но дали това ше трогне Виктор Ангелов?