Тази вечер в Hell's Kitchen ще видим как Чилева и Светлана ще бранят черните си куртки със зъби и нокти и ще дадат всичко от себе си, за да стигнат до финала. 

Снимка 423668

Източник: OTDO Consult

Светлана се закани да "смачка фасона" на Чилева, но дали ще успее да изпълни намерението си? Двете ще застанат една срещу друга не само за да спечелят възможността да продължат в шоуто, но и за да докажат коя от двете е по-добър кулинар.

Снимка 423669

Източник: OTDO Consult

Битката ще стане и въпрос на чест, а играта "Шеф печели или шеф губи" ще впусне двете борещи се за оставане дами в кулинарно околосветско приключение, за да покаже коя има по-големи кулинарни умения.

Снимка 423664

Източник: OTDO Consult

Вечерната резервация ще бъде не по-малко напрегната, а една специална ВИП веган поръчка направо ще изправи косите на професионалните готвачи. Търпението на гостите ще бъде поставено под изпитание, докато в кухнята се пържат на бавния огън на множеството поръчки.

Снимка 423666

Източник: OTDO Consult

Ще има песни вместо готвене, крясъци до степен на кипене, огромно напрежение и един готвач, който ще дърпа цялата кухня назад. А на финала на резервацията шеф Виктор Ангелов ще реши дали да не се раздели завинаги с още един от готвачите.

Снимка 423667

Източник: OTDO Consult

Ще разберем и дали Папи Ханс, Нешка Робева и останалите ВИП гости ще останат доволни от посещението си в ресторанта на Hell's Kitchen или ще си тръгнат разочаровани.