Тази вечер в Hell's Kitchen ще станем свидетели на повече от любопитна кулинарна битка. Тъй като участниците в шоуто са все по-малко на крачки от финала, в Кухнята на Ада ще влязат и някои от звездите на миналия сезон.

Снимка 423179

Източник: OTDO Consult

Нина, Иван, Мартин, Светлана, Филип и Дани Спартак ще се изправят срещу "зайците" Никола, Тихомиров, Веско, Чилева, Светлана и Ралица и една инфарктна вечерна резервация, която ще покаже колко точно достойни са финалистите за голямата награда.

Снимка 423177

Източник: OTDO Consult

Въпреки че вече са се доказали, участниците от Hell's Kitchen 1 ще си припомнят какво е да се борят за одобрението на шеф Виктор Ангелов. Самообладание, отборен дух и амбиция за победа са задължителните, но не и достатъчни качества за успех. Най-бързите ще спечелят, а победата ще е безапелационна.

Снимка 423178

Източник: OTDO Consult

Преди вечерната резервация обаче, кулинарните умения на шестимата финалисти ще бъдат изпитани не от един, а от трима шеф готвачи. На помощ на Виктор Ангелов се притичват шеф Явор Захариев и шеф Димитър Клаклов, които заедно ще оценяват борещите се за победата участници.