Големият финал на Hell's Kitchen е в четвъртък, а тази вечер един от финалистите ще се раздели с мечтата си да стигне до него. Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин ще влязат за последен път в Кухнята на Ада в този състав, а един от тях ще излезе от нея завинаги.

Битката между четиримата ще бъде повече от интересна и различна, защото заедно с тях в кухнята ще влязат и четирима ВИП новобранци, включили се в първия по рода си кръжок Hell's Kitchen. Александра Петканова, Ернестина Шинова, Ваня Джаферович и Илиян Любомиров ще застанат рамо до рамо с професионалните готвачи.

Снимка 425744

Източник: OTDO Consult

Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин този път ще трябва успешно да предадат кулинарните си умения на своите ученици, а шеф Виктор Ангелов отново ще бъде безкомпромисен. Този, който се справи най-добре със задачата, ще получи така желаната награда - имунитет и директен билет за финала.

Снимка 425742

Източник: OTDO Consult

Вечерната резервация също крие своите изненади - невъзможна, оспорвана и вдъхновяваща. Да издават ястия за гостите в ресторанта този път няма да бъде достатъчно, а шеф Виктор Ангелов ще е взискателен както никога и към най-малкия детайл. 

Снимка 425743

Източник: OTDO Consult

Началото на драмата ще постави една специална ВИП поръчка. Kitchen.  След нея ще последват трудности с оризовите заготовки, проблеми с пресготвени яйца и една бомба със закъснител, която може да вдигне във въздуха Кухнята на Ада.

Снимка 425741

Източник: OTDO Consult

На метри от финала отново няма да липсват лицемерие и интриги. Въпреки тях, гостите в ресторанта ще останат доволни. Недоволен обаче със сигурност ще е един от четиримата финалист, който ще трябва да напусне завинаги Hell's Kitchen.