Доста хора си падат по големите чудовища, ние също. Когато обаче се съберат две огромни, играта несъмнено ще загрубее. 

Godzilla vs. Kong - Александър Скарсгард ще участва във филма с Мили Боби Браун

Годзила и Кинг Конг си намериха майстора

Новото предизвикателство пред Александър Скарсгард

Точно това очакваме и от Godzilla vs. Kong, чийто снимки са започнали преди няколко дни. За филма вече знаем, че трябва да тръгне по кината през май 2020 г., а в него да видим Мили Боби БраунАлександър Скарсгард, Брайън Тайри Хенри и други. 

И покрай началото на снимките излезе и първият синопсис на Godzilla vs. Kong, давайки ни малко повече стръв за кълване. Ясно е, че в подобен тип филми по света се разхождат много по-големи чудовища от хората. Въпреки чудовищните си размери обаче, и те могат да бъдат подложени на заплаха. 

В тази история двете най-мощни същества на планетата Годзила и Кинг Конг ще се сблъскат в една епична битка. Тук обаче ще се намеси и криптозоологическата агенция "Монарх". Тя открива улики за произхода на Титаните, благодарение на които хората ще бъдат на път да заличат всички създания (добри и лоши) от лицето на Земята. 

Godzilla: Aftershock - графичният роман за Годзила

Годзила в ръцете, преди да тръгне по кината

Графичен роман, който няма да ни остави да скучаем

Звучи обещаващо за филм от тази тематика, но до премиерата има още доста време. Догодина обаче ще видим друга епична битка в "Годзила II: Кралят на чудовищата", където ще видим и други от Титаните - Мотра, Родан и Гидора