Актрисите Сара Дрю (Ейприл) и Джесика Капшоу (Аризона) напускат един от най-рейтинговите сериали в историята на телевизията - "Анатомията на Грей". 

Сара Дрю

Източник: GettyImages

Сара Дрю

Медицинската сага държи интереса на зрителите вече 14 сезона, а наскоро беше потвърдено, че ще се снима 15-ти, с което се превръща в най-продължителния сериал, излъчван в праймтайм. Звездата в него е актрисата Елън Помпео. Тя се превърна в най-скъпоплатената телевизионна актриса. 

Елън Помпео - от дъщеря на наркоманка до най-скъпата тв звезда

Елън Помпео - от дъщеря на наркоманка до най-скъпата тв звезда

"Бях прецакана", казва звездата от "Анатомията на Грей"

След съответно десет и девет сезона в телевизионната поредица, Капшоу и Дрю няма да се завърнат след края на снимките на 14-ти сезон. 

Джесика Капшоу

Източник: GettyImages

Джесика Капшоу

Екранната Ейприл Кепнър написа в Twitter, че е тъжна и още асимилира новината. Тя сподели, че е още две седмици на снимачната площадка заедно със "семейството на Грей" и е благодарна за всичко. 

Джесика Капшоу сподели: "През последните десет години имам привилегията да играя Аризона Робинс, и не само, но да съм лудо влюбена в нея!". Актрисата изтъква, че екранната й героиня е една от първите образи, които са част от LGBTQ обществото и влиянието и в света е огромно. "Завинаги!", пише още актрисата.