Музикалната селекция за тази седмица пристига точно след петъчната доза сексапил.

Петъчна доза сексапил

Петъчна доза сексапил

Всичко започва с Емили Ратайковски и свършва с...

Започваме подбора на музика с поредната нова песен от Gorillaz, която този път е със Снуп Дог. "Hollywood" e не само последното парче от предстоящия албум The Now Now, който излиза на 29 юни, но най-горещото.

Продължаваме с Деми Ловато, която казва, че вече не е трезва в новия си емоционален сингъл "Sober". Бавна, мелодична песен с много искрен текст. Ловато написа в своя Twitter профил, че това е нейната истина.

Следва една английска инди рок банда с много силно женско присъствие, а именно Florence + The Machine, които представиха видеото към новото си парче "Big God".

Вокалистката Флорънс - Уелч, говори за песента и видеото пред Rolling Stone, като заявява: "Big God" е създадена чувството, което изпитваме, когато някой не отговори на написаното от нас, за съвременния феномен на "призраци" - една от любимите ми думи, но не и любимото ми чувство."

Сега се отправяме към новото музикално предложение на носителката на Grammy - Mегън Трейнър, която представи парчето "All the Ways". Певицата oбяви също, че на 31 август излиза третият ѝ студиен албум Treat Myself, който по думите на Трейнър, е най-добрият проект, създаван от нея до момента.

Приключваме петъчния музикален подбор със сингъл на българска изпълнителка, който има потенциала да се превърне в един от летните хитове у нас за 2018 г. Дара, която грабна наградата за най-добра изпълнителка на Годишните музикални награди на БГ радио, представи новата си песен "Все на мен".