Краят на работната седмица вече е факт. Време за малко забавления. Какъв по-добър начин да се отпуснем и разсеем от доза качествена музика.

Започваме подбора с едно неочаквано завръщане на музикалната сцена на момчешката банда Backestreet Boys. След като през миналия месец отбелязаха 25 години от създаването на групата, Backstreet Boys тази седмица представиха и нов сингъл, озаглавен "Don"t Go Breaking My Heart".

Говорейки за завръщане, не бива да подценяваме и последните парчета на Кристина Агилера, които певицата пуска поетапно, държейки ни под напрежение всеки ден. Тази седмица Кристина Агилера представи съвместната си песен с Деми Ловато, озаглавена "Fall In Line". Ако сте пропуснали да я чуете, сега е моментът.

Днес излиза и дългоогаквания албум F.A.M.E на световната латино звезда и тийн идол Малума. Струва си да изслушаме целия албум, но ако трябва да се спрем само на едно от парчетата, то това ще бъде "Mi Declaración", с участието на Тимбаленд и Сид.

Още едно ново свежо предложение идва от Clean Bandit, които обединяват усилия с Деми Ловато за песента "Solo". Вокалите на Деми Ловато притежават всичко необходимо, за да превърнат парчето в горещ летен хит.

Имаме малко латино, малко елетропоп и много поп. С риск да ни обвините, че прескачаме от един жанр в друг, няма как да приключим музикалния подбор за тази седмица, без доза индърстриъл рок от Nine Inch Nails, които представиха новата си песен "God Break Down The Door". На 22 юни бандата издава и новото си EP, озаглавено Bad Witch.