Тази седмица има толкова много и толкова хубави нови музикални предложения, че направо се чудим от къде да започнем.

И все пак залагаме на Марая Кери. Парчето "The Distance" с Ty Dolla $ign е част от предстоящия й албум. В 15-тата студийна колекция на звездата ще намерят място песните "GTFO", която се появи през септември и "With You" от миналата седмица.

След Марая Кери идва ред на един изпълнител от италианската сцена, който очакваме за концерт у нас през 2019 г. Става въпрос за любимия на много фенове Ерос Рамацоти, който в края на ноември ще пусне новия си албум Vita Ce N'è. Вече имаме възможност да чуем и едноименната песен от него.

Днес, 19 октомври, Дуа Липа издава Dua Lipa (Complete Edition) - нова разширена версия на дебютния й албум, която включва както вече познатите ѝ парчета, така и най-новия сингъл "Kiss and Make Up", в което участват звездите на к-попа BLACKPINK.

Продължаваме напред с още предложения от Великобритания и един талантлив изпълнител - Джеймс Артър. "Empty Space" е красива и въздействаща песен. Посветена е на голямата любов и свързаната с нея раздяла. Текстът в "Empty Space" е в запазения стил на Джеймс Артър - прям и честен, който отразява болката и чувствата от загубата.

За финал се оставяме в ръцете на Зейн, който леко с пръсти гъделичка музикалните ни желания с новата си песен "Fingers".