Тази седмица започваме с ударна доза енергия от неуморните Prodigy, които преборват огъня в огън или, с други думи, пуснаха поредното си ново парче "Fight Fire With Fire".

На всяка следваща песен от предстоящия албум на Prodigy си мислим, че, ето, вече сме чули най-доброто от групата, но англичаните определено ни оставят приятно изненадани. Всеки път.

Друга приятна изненада е новата песен на Little Mix с Ники Минаж. "Woman Like Me" e динамично парче с красиви хармонии с ърбан и реге-поп звучене. Това е и първата колаборация на Ники Минаж с британската група.

Време е поуспокоим малко страстите, като се пренесем в романтичния свят на Майкъл Бубле. Написана от Чарли Пут, "Love You Anymore" е първият сингъл от дългоочаквания нов албум на Бубле "love". "When I Fall In Love" е още една изключителна песен от предстоящия запис, която беше пусната преди две седмици. Албумът "love" излиза на 16 ноември.

5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

Коя от коя по-добра

Актуалното предложение на Джес Глин за тази седмица е "Thursday". Аудиото на парчето дебютира в YouTube канала на Джес тематично в четвъртък, 11 октомври. Новият албум на 28-годишната певица, Always In Between, излиза днес, 12 октомври.

Завършваме с поздрав от родната музикалната сцена. Рафаел пусна нова песен и видеоклип към нея. "Нови истини" идва като второто предложение на финалиста от петия сезон на "Гласът на България". Музиката тук е дело на Рафаел Пашамов и Веселин Ценов - Algoriddim, текстът е на Рафаел.