Кандидатка за участие в Music Idol поднесе на председателя на журито Вили Казасян чифт розови белезници.


Момичето се оказа продавачка в секс магазин и оповести доста пикантни статистики за най-търсените стоки в магазините за интимни удоволствия.

Това се случи на кастинга в Бургас, след който 19 таланти продължават напред.

Върл фен на Modern Talking хвърли журито в сълзи от смях след уникалното си изпълнение на най-известните хитове на немския дует.

Девойка от арменски произход пък тотално сюрпризира всички, като връчи на уморените журиращи истински кулинарен шедьовър. Арменските сърмички със стафиди и канела първо хвърлиха в еуфория редактора на шоуто Георги Тошев, а след това не дадоха покой на Вили Казасян до края на деня.

Ослепителна красавица от своя страна накара Андрей да падне на колене пред журито, за да повиши оценките на талантливата девойка. Освен красота, момичето демонстрира и страхотни певчески умения, така че в крайна сметка се калсира за втората фаза на кастингите в София.

Част от кандидатите пък бяха дошли само за да се запознаят с членовете на журито, след което напускаха изпитната зала с щастливи викове и автографи в ръцете си, съобщиха организаторите.