От 23 ноември по GTV се завъртя сериалa „Трева". Черната комедия се излъчва всеки петък от 21 до 22 ч., по 2 епизода на вечер.

„Трева" е американски сериал, който през 2006г. спечели награда „Златен глобус" за най-добра главна женска роля за Мери-Луис Паркър, както и 5 номинации за наградите Еми. Тази година сериалът също спечели симпатиите на публиката и повтори номинациите си от миналата.

Продукцията „Showtime" вече стигна до 3 сезон, но в родната България тепърва започваме от началото на историята, когато грижовната майка и вдовица Нанси Ботуин е принудена да продава трева за да опази доброто си обществено положение и хубав дом.

Образът на Нанси е просто брилянтно замислен, тя изглежда толкова истинска във всеки един момент. Колкото повече гледате, толкова повече ви обхваща чувството, че всъщност няма никакви камери или екип, а всичко се случва наистина. Не е за изпускане...

Друга рядкост, с която се отличава „Трева" е саундтракът, който е изпипан до последната нота и се връзва чудесно с чувството, което създава сериалът. Ще имате възможността да се насладите на парчета като: "More than a friend" на All Too Much, "Little Boxes"на Malvina Reynolds и още много.