На официалният сайт на Diablo е публикувано съобщение, в което се отричат нашумелите напоследък слухове, че Diablo3 ще заеме корицата на новия брой на известното списание PC Gamer.

Но за сметка на това екипът пусна друг слух според, който в списанието ще бъде публикувана много важна информация относно дългоочакваната игра.

Според PC Gamer, Blizzard може би ще съобщят за новото "старо" RPG на Blizzcon следващият месец.

Историята идва от следващият брой на PC Gamer, който ще излезе около 30-ти юни. Въпреки че имат информация, изглежда тя е прекалено секретна, за да се каже предварително.

"Имали ли сте някога тайна, която умирате да споделите, но не можете защото това трябва да стане след месец? Такава тайна, че чак ви кара да подскачате сякаш ви се ходи до тоалетна? Ето така се чувства в момента екипът на PC Gamer, защото августовският брой ще бъде пълен с ексклузивни новини, както и една толкова секретна новина. Само още 30 дни" - се казва в статия в списанието.

Голямо изявление от Blizzard наистина предстои. Преди време те споделиха, че няма да има тяхна игра, останала без продължение повече от 10 години, а съвсем наскоро купиха и домейна diablo3.com.

HiComm