Вече можете да намерите и третата част на „Карибски пирати", в която ще се срещнете с познатите герои Уил Търнър (Орландо Блум) и Елизабет Суон (Кийра Найтли), обединили силите си с капитан Барбоса (Джефри Ръш), в отчаяно приключение за освобождаването на капитан Джак Спароу (Джони Деп).

В същото време пък ужасяващият кораб-призрак „Летящият холандец", под контрола на Източно-индийската търговска компания, сее шок и ужас в Седемте морета.

На път към самия край на света всеки от добрите ни познайници ще трябва да избере на коя страна да застане във финалната битка.

Снимките на филма са започнали без довършен сценарий и може би това е причината „Карибски пирати: На края на света" да е леко накъсан и хаотичен.

Друг сериозен минус на филма е неговата ненужна продължителност - повече от 160 минути за пиратски приключенски екшън определено идват в повече, дори и да са с Джони Деп.

Фенките на актьора обаче със сигурност ще са доволни, защото на моменти ще могат да му се наслаждават, докато е заобиколен от десетки свои копия.

Както може да предположите, физичните закони не значат нищо за създателите на филма. Ако сте на мнение, че кораб не може да се движи на суша, май трябва пак да си помислите...

В лентата има смешни моменти, но те наистина не са достатъчно на фона на дължината на „Карибски пирати: На края на света".

Филмът отстъпва на предните две части, но продуцентът Джери Брукхаймър си знае работата.